duminică, 20 noiembrie 2011

De-a "Hai sa ne mai batem joc un pic de sportivii nostri"





Dupa toata nebunia din aceste zile pe care a starnit-o noua lege a rentei viagere, cu toate schimbarile pe care uni domni foarte "draguti", le vor as putea spune ca incepe sa mi se para un fel de joc toata aceasta nebunie! L-am numit (pe acest joc) "Hai sa ne mai batem joc de sportivii nostri" De ce? Pai e foarte simplu,in fiecare an sau chiar in fiecare luna se gaseste cate un om "destept" care are o anumita putere de decizie sa mai scoata cate o cretinatate! Acesta mare cretinatate desigur e facuta fara nici un fel de logica,nu are nici un fel de legatura cu sportul si daca se poate sa fie facuta si in asa fel incat sa umileasca si mai mult sportivii acestei tari (poate ca nu sunt umiliti indeajuns). Stateam si ma gandeam zilele trecute la sportivii enormi pe care i-a avut Romania , si pe care din fericire si spre mirarea multora inca ii mai are , si pe care nu i-a meritat si nu ii merita! Pai cum sa-i merite cand nu li se arata nici macar un pic de respect???? si "firimitura" aia de respect care li s-a dat acum vor se le-o ia! Sportivi precum : Nadia,Bute,Catalina Ponor,Simona Amanar,Andreea Raducan si multi, multi alti ,daca m-as apuca sa-i scriu pe toti mi-ar trebui zile si nopti intregi .....NU II MERITAM PENTRU CA NU LE ACORDAM RESPECTUL CUVENIT! Dintr-o mare fericire ei inca mai exista! pentru cat timp.....nu se stie.....intr-o tara in care nu se investeste in sport nu se poate face port la cel mai inalt nivel....performanta fara investitie egal moartea sportului romanesc......iar acum si aceasta lege??????? Era absolut normal si acelasi lucru l-as fi facut si eu,cand s-a anuntat ca noua lege a rentei viagere va fi refacuta,ca aceste fete sa ameninte ca vor pleca de la lot!
Dar e bine ca a venit domnul acela Funeriu sa le linisteasca pe fetele de la lotul olimpic de gimnastica, care mai acum cateva luni calcula mana domnului "marinar suprem" asupra copilului acela din filmuletul "campaniei portocalii"!
Si cum ma asteptam le-a linistit si apoi a venit si a spus absolut nimic ! Deci "multumim" domnului Funeriu ca a rezolvat nimic! 
P.S. - Pentru cei care se revolta spunand " Domne prea multi bani primesc fetele astea",doar atat vreau sa le spun "Veniti voi in locul lor macar o zi si apoi mai vedem daca veti avea aceeasi parere"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu